L'esperada reunió de l’elenc de Friends es transmetrà el 27 de maig i comptarà amb una gran quantitat de convidats famosos, inclosos Justin Bieber, Lady Gaga i la banda de K-Pop BTS, a HBO Max.

«Friends: The Reunion», amb els sis membres de l’elenc original, s’havia d’haver filmat fa més d’un any, però la pandèmia de coronavirus la va retardar repetidament.

L’especial únic i sense guió es va filmar a principis d’aquest any al mateix escenari a Los Angeles que la comèdia original sobre els sis joves que viuen a Nova York.

Èxit en la reemissió en plataformes

Friends, que va acabar els seus 10 anys a la televisió NBC el 2004, va ser un dels programes de televisió més populars de la dècada del 1990 i el seu èxit es va traslladar a les plataformes digitals, on és un dels programes més vistos a tot el món.

La reunió comptarà amb Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry.

HBO Max ha revelat que també participaran més de 15 celebritats convidades, inclosos els exmembres de l’elenc de «Friends» Tom Selleck (Richard) i Maggie Wheeler (Janice), i altres com l’estrella del futbol britànic David Beckham, l’actor de ‘Joc de Trons’ Kit Harington, i Malala Yousafzai, guanyadora del Premi Nobel de la Pau del Pakistan.