Netflix estrena la pel·lícula «El Ejército de los Muertos», un thriller d’acció i aventura ambientada després d’un apocalipsi zombie, i el drama «Milagro Azul». També arribaran les segones temporades de «El Vecino» i de «Ragnarok».

A la plataforma d’HBO, arriba la pel·lícula de dibuixos «¡CANTA!» i la pel·lícula d’acció «Godzilla el rey de los monstruos» i s’estrenaran les noves temporades d’«En terapia» i de «Mr. Inbetween».

A Disney +, arriba una nova sèrie animada de l’univers Marvel, «M.O.D.O.K», els nous episodis de la sèrie «Big Sky» i totes les temporades de «Mentes Criminales».

La sèrie «Solos» s’estrenarà a la plataforma d’Amazon Prime, la qual explorarà el significat de les connexions humanes a través de la visió de set personatges. I també la pel·lícula documental «Pink: All I know so far», que se centra en el testimoni de la cantant i en la seva última gira, mentre que intenta compaginar la seva vida com a mare.

Per últim, a Movistar+, arribarà la sèrie de comèdia «Buscarse la vida en Brooklyn», la nova temporada de «Black Monday» i la segona de «Terapia de parejas», i s’estrenaran la pel·lícula de dibuixos «Trolls 2: Gira Mundial» i els drames «Regreso a Hope Gap», «Pixie» i «Music», aquesta última nominada als Globus d’Or.