Després de moltes incògnites, HBO acaba d’anunciar la data del llançament a Espanya de l’esperada reunió de ‘Friends’: serà el pròxim 27 de maig, el mateix dia fixat per als EUA i els països que ja disposen d’HBO Max.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer tornaran al plató original de la icònica comèdia, Stage 24, a l’estudi de Warner Bros a Burbank, per celebrar la sèrie original en una reunió en persona.

‘Friends: the reunion’ comptarà amb diverses aparicions de convidats especials, inclosos David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon i Malala Yousafzai.

Ben Winston ha sigut el director de l’especial i el productor executiu, juntament amb els productors executius originals de ‘Friends’, Kevin Bright, Marta Kauffman i David Crane. Els sis protagonistes (Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry i Schwimmer) també exerceixen aquí de productors executius.