El canal de TDT en català impulsat per l’operador global de telecomunicacions Fibracat, amb seu a Manresa, compleix el seu primer any de vida superant objectius: s’acosta als 225.000 telespectadors diaris de mitjana després de 12 mesos en antena.

Segons un estudi de l’empresa Konodrac, que mesura l’audiència de forma digital i en temps real, més de 45.000 smartTV es connecten cada dia al canal en algun moment. Si s’extrapola la xifra, i tenint en compte que només el 57% de les llars tenen smartTV (segons l’Associació de la publicitat i la comunicació digital a Espanya), i comptant que hi ha 2,5 persones de mitjana per habitatge, es pot arribar a concloure que 225.000 persones veuen Fibracat TV en algun moment del dia, segons l’estudi.

Impulsat per Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya Fibracat TV és el canal de TDT en català que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica amb formats i continguts inèdits. Fibracat TV va néixer l’1 de juny del 2020.