Prensa Ibérica, grup al qual pertany Regió7, ha nomenat Albert Sáez nou subdirector general de Continguts del grup de comunicació, responsabilitat que compaginarà a partir d’ara amb la direcció d’El Periódico.

Albert Sáez, subdirector general de Continguts de Prensa Ibérica

Aitor Moll, conseller delegat de Prensa Ibérica, assenyala que «amb el nomenament de l’Albert reforcem de manera significativa l’àrea de continguts que dona suport i coordina les diferents capçaleres del grup per aprofitar la força dels nostres 1.500 periodistes». Per la seva banda, Sáez agraeix la confiança dipositada i assegura sentir-se «il·lusionat amb aquesta nova responsabilitat des de la qual tractaré de donar el millor de mi mateix davant els grans desafiaments que el grup té al davant». Pel que fa al periodista Lluís Mascaró, assumeix la direcció del diari esportiu Sport.

Després de la compra del Grup Zeta el juny del 2019, Prensa Ibérica afronta ara el repte de llançar un nou diari nacional a Madrid en l’últim trimestre d’enguany. Des de la subdirecció general de Continguts, la dilatada experiència de Sáez permetrà impulsar en els mitjans del grup l’estratègia de digitalització, l’aposta multimèdia, el procés d’integració de les redaccions i el desenvolupament de nous formats de narrativa periodística.

Membre del Comitè Editorial i doctor en periodisme, Sáez és director d’El Periódico des del juny del 2020 i anteriorment va ser responsable de Transformació Digital de la capçalera. Es va incorporar al diari com a director adjunt al març del 2010, després d’exercir durant dos anys com a president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Abans havia estat director adjunt del diari Avui, del 1998 al 2006.

Lluís Mascaró, llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, va iniciar la seva carrera professional al desaparegut El Correo Catalán i, després del seu pas per La Mañana de Lleida, va formar part de la redacció de l’històric Diario de Barcelona. El 1991 es va incorporar al diari Sport com a redactor i, al llarg de 30 anys, hi ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat (cap de secció, redactor cap, subdirector i director adjunt) fins al seu nomenament com a director del diari esportiu.