L’arribada de ‘Tierra amarga’ està fent que ‘Sálvame’ jugui totes les seves cartes per intentar frenar la sèrie. El programa de Telecinco ha anunciat que una de les seves cartes per competir contra la telenovel·la serà una notícia molt important sobre Rocío Carrasco que es donarà el pròxim dilluns.

Jorge Javier Vázquez va anunciar aquesta novetat sobre la filla de Rocío Jurado: «Complirà un desig. No sé què és», va expressar assegurant que la protagonista de la coneguda docusèrie comptarà amb una aparició en el programa d’una manera o una altra.

Belén Esteban va recapitular les dues apostes del format per perjudicar l’arrencada de ‘Tierra amarga’, l’estrena de la qual es produirà a les 17:30 en substitució de ‘¡Ahora caigo!’: «Dilluns tenim dues exclusives, la tornada de Kiko Matamoros i ara això de Rocío Carrasco», va comentar la col·laboradora mentre alguns feien les seves apostes sobre el que podrà passar.

Dijous passat, el format de la tarda ja va anunciar que es revelarà el resultat de la nova cara de Kiko Matamoros després de sotmetre’s a una nova operació.