Mediaset ha plantejat grans canvis per a la propera temporada televisiva. El grup audiovisual ha anunciat que prepara la versió espanyola de Secret Story, el seu nou reality, que arribarà a la programació dels seus canals a la tardor.

Concretament, Mediaset desenvoluparà la primera versió celebrity de Secret Story, d’origen francès, en la qual els secrets marcaran la convivència entre els participants.

Després d’haver triomfat amb gent anònima a països com Portugal, França, Països Baixos i Canadà, la cadena aposta per una edició amb famosos a Espanya, els quals hauran de mantenir el seu secret mentre que, alhora, hauran de descobrir els dels seus companys. Així doncs, els espectadors es convertiran en uns autèntics testimonis i investigadors de la trama.

L’arribada de Secret Story a Espanya ha obligat a canviar els plans inicials de la vuitena temporada de Gran Hermano VIP , que també estava programat per a aquesta tardor. Amb aquesta nova proposta d’origen francès, Mediaset posposa GH VIP sense data exacta de tornada, encara que ha declarat en una nota enviada a diferents mitjans del país que la seva producció segueix endavant.