Las huellas de elBulli és l’apassionant retrat d’un xef inclassificable com Ferran Adrià. Un creador que traspassa qualsevol límit. Un viatge per una extraordinària trajectòria que ha influit internacionalment més enllà del món de la cuina. Ferran Adrià, ambaixador de Telefónica, és un revolucionari que va traspassar les fronteres de la seva professió.

Amb elBulli, el cuiner va ser capaç de transformar la gastronomia mundial per sempre. Quan es compleixen deu anys del tancament del seu icònic restaurant, Las huellas de elBulli busca les seves empremtes i el seu impacte en altres creadors i en l’imaginari col·lectiu.

Disruptiu, brillant i capaç de canviar l’ordre de la gastronomia, el present i el futur es donen la mà a elBulli846, obrint la porta de la innovació a una nova generació de joves talents.

Així, Las huellas de elBulli recórren el llegat personal de Ferran Adrià a través del dia a dia, amb testimonis i retrobaments amb l’equip de elBulli i els participants de elBulli846, incloent moments íntims i quotidians juntament amb la seva dona Isabel. Veurem un cuiner universal de nou cuinant, i també deixarà patent el llegat gastronòmic amb els companys. El documental està dirigit per José Larraza.