‘Ahora caigo’ es va acomiadar ahir definitivament. Després d’anunciar-se la seva cancel·lació de manera sobtada, Antena 3 va donar al concurs el final que es mereixia emetent les entregues que tenia ja gravades i programant un especial pel seu desè aniversari que va servir com a celebració i com a tancament.

L’entrega va comptar amb la participació de cares famoses com Joaquín Reyes, Raúl Gómez, Marta Torné, Eva Soriano i Angy Fernández, a més de l’espectadora més fidel del concurs, la «gogó» Palmira, la dona que més vegades ha estat a les grades del públic i que es va trencar a les xarxes socials quan es va anunciar que el format s’acabava.

Per a la seva última entrega el programa va comptar amb Borja, el concursant més longeu, que va aguantar 32 tardes sense caure pel forat quan el programa va canviar la mecànica. Tot i que va perdre els 56.001 euros que tenia acumulats, finalment va aconseguir un premi de 5.000 € en resoldre l’última de les deu preguntes. «Al pròxim programa no tornes, eh!», va fer broma Valls.

Palmira, que estava asseguda en un tron especial, es va emocionar en veure el vídeo que l’equip havia preparat amb els seus millors moments. «Palmira, si us plau!», va dir el presentador en veure-la entre llàgrimes. «Gràcies per aquesta alegria i aquesta energia que tens», li va agrair. A més, Valls va enviar un missatge de comiat als espectadors: «En nom meu i en el de tot l’equip ha sigut meravellós compartir deu anys de rialles amb tots vosaltres. Un plaer, sou els millors. Fins sempre».