Arriben novetats al catàleg d’HBO durant el mes d’agost. La plataforma estrenarà el pròxim dimecres 11 els nous episodis d’‘Stargirl’, protagonitzada per Brec Bassinger. L’última heroïna de DC a unir-se a l’univers tornarà amb noves aventures en la segona temporada de la sèrie. 

Els documentals continuaran tenint el seu lloc al catàleg d’HBO. Aquest mateix dimecres s’estrena ‘Obama: por una América mejor’, que narra el viatge personal i polític del president Barack Obama mentre el país lidia amb la seva història racial. 

Teixint converses amb col·legues, amics i crítics, i intercalades amb els seus propis discursos i entrevistes, la sèrie comença amb la infància d’Obama i ens porta a través de la seva perspectiva com el fill d’una mare blanca de Kansas i un pare africà, la seva formació espiritual per una generació de líders negres i les seves esperances d’una Amèrica més inclusiva.

Des del 3 d’agost està disponible ‘Emitiendo desde el desierto de Nevada’, una sèrie documental de sis episodis de mitja hora de durada que posa el focus en la vida en una cadena de televisió privada a la petita ciutat desèrtica de Pahrump, Nevada, i revela un acolorit repartiment de personatges al davant i al darrere de les càmeres.

La tercera temporada de ‘Britannia’ arribarà a HBO el pròxim 24 d’agost. La sèrie s’ambienta l’any 43 dC quan l’exèrcit romà, decidit i aterrit a parts iguals, ataca el cor celta de Britania, una misteriosa terra governada per dones guerreres i poderosos druides capaços de canalitzar les forces de l’inframon. Les enemigues celtes Kerra i Antedia s’hauran d’enfrontar a la devastadora invasió romana dirigida per Aulus Plautius.