Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Són alguns dels temes que tracta Buga Buga, la nova sèrie que TV3 estrena aquesta nit, a les 22.05 h. Segons indica la cadena pública, la ficció que mostrarà les trobades entre diferents personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba. Són històries independents que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic, i totes se situen en bugaderies de Barcelona i rodalia. Rigoberta Bandini firma El món continuarà girant, la cançó de capçalera de la sèrie.

Els protagonistes de les trames de la sèrie, de sis episodis, són una parella en crisi, en espera d’un nadó, que decideix revifar la seva relació revivint el primer cop que es van conèixer; un adolescent que s’enfronta a la seva colla per evitar que facin bullying a un amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella que viu en un altre país i que acabarà de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta o uns amants que discuteixen sobre si han de posar fi a la seva relació furtiva.

Dirigida per Alba Simón i Ana Millán, la sèrie té en el seu elenc actors com Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán i Vicenta Ndongo, entre d’altres.