La gala de cloenda de la pròxima edició del FesTVal de Vitoria-Gazteiz comptarà amb un nou presentador. Després que el certamen hagi estat conduït per Ion Aramendilas en les dues últimes ocasions, Diego Losada es posarà al capdavant de la cerimònia que tancarà el festival de televisió, que tindrà lloc el pròxim 4 de setembre al pavelló Iradier Arena a la capital alavesa.

A més de la presència del periodista de RTVE, la gala de cloenda comptarà amb la participació de la model i presentadora Nieves Álvarez i els còmics Santi Rodríguez, Diego Arjona i Xavier Deltell. A més, l’actor i músic Jimmy Barnatan i Nando G. Miguel (guitarrista de La Fuga) posaran banda sonora al show amb el seu projecte comú: Montaña.

A més a més, també hi assistiran nombroses celebritats del país com Ana Obregón, Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera, Jordi Cruz, Vicky Luengo, Raúl Pérez o Boris Izaguirre, entre molts d’altres que també seran presents a la popular trobada televisiva.

Durant la vetllada s’entregaran els Premis Joan Ramon Mainat, el Premi Constantino Romero, els galardons FesTVal, que reconeixen els millors programes i sèries de la temporada o l’EITB Saria, entre molts d’altres.