Nine Perfect Strangers, la nova sèrie d’Amazon Prime Video, es va estrenar ahir amb el llançament dels tres primers capítols i ràpidament ja ha estat considerada com una de les propostes més potents de l’estiu.

El repartiment compta amb actors i actrius de gran renom internacional com Nicole Kidman, Melissa McCarthy i Luke Evans com a protagonistes principals.

L’equip de Big Little Lies, l’altra sèrie protagonitzada per Kidman, adopta un nou best-seller Lian Moriaty que anuncia, altre cop, un èxit total. Concretament, la ficció està basada en la novel·la Nueve Perfectos Desconocidos, l’últim èxit de l’autora australiana que està ambientat en un centre de salut i de benestar molt exclusiu i luxós que promet la recuperació i la transformació total. En aquest centre, nou urbanistes estressats per la vida del dia a dia de la ciutat, intenten adoptar un estil de vida diferent (i millor) mentre Masha, la directora de l’espai, els vigila durant deu dies de retir amb la missió de revitalitzar els seus cossos i les seves ments.

L’estrena d’aquests primers capítols ha estat en el punt de mira de la crítica audiovisual, que ha estat molt dividida: mentre uns diuen que no val la pena, els altres asseguren que serà una de les sèries més intrigants de l’any.