Silvia Intxaurrondo serà l’encarregada de conduir la nova temporada de La hora de La 1 juntament amb Marc Sala.

Tal com anuncià en exclusiva Yotele, els periodistes presentaran el magazín matinal de TVE després de la sortida de Mónica López, que va estar al capdavant del format durant la passada temporada.

La televisió pública va fer ahir oficial el fitxatge d’Intxaurrondo, que fins ara era l’encarregada de dirigir i presentar l’edició del cap de setmana dels informatius de Telemadrid, cadena que ha abandonat després de la sortida de José Pablo López de la direcció general i l’arribada de José Antonio Sánchez a la direcció.

Tal com es va avançar en el mateix article Yotele, Intxaurrondo s’encarregarà del tram central del magazín. La primera part, dedicada a la informació política, quedarà en mans de Marc Sala i la seva producció dependrà únicament dels serveis informatius de TVE. Des de la sortida de Mónica López, Igor Gómez havia estat el que s’encarregava del programa per complet durant l’estiu.

A la nota de premsa que ha divulgat TVE, s’afirma que La hora de La 1 «serà un programa d’anàlisis de debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització».