L’atemptat de l’11-S va ser un dels moments de la història en què el món es va emmudir pel que estava passant. Molts espectadors van seguir el que succeïa a les Torres Bessones de Nova York per televisió en la retransmissió de Matías Prats i Ricardo Ortega a Antena 3 Noticias. Aquest dissabte, pel vintè aniversari del succés, el presentador ha recordat aquells moments.

Al costat de Mónica Carrillo a Antena 3 Noticias, el periodista ha parlat del que sent quan pensa en aquella retransmissió històrica en televisió: «Tinc les sensacions molt vives encara i quan arriba aquesta data penses molt en les víctimes i saps que hi va haver fills que van quedar orfes. Quants germans i quants pares van perdre-hi la vida».

Prats ha volgut realitzar una emotiva dedicatòria a Ricardo Ortega, corresponsal amb qui va explicar el que estava succeint: «Tres anys després va perdre la vida la persona que va estar amb mi mà a mà, el que em va enllumenar i guiar. Ricardo Ortega va perdre la vida anys després en circumstàncies dramàtiques a Haití». «És tant ‘Ricardo, l’altra torre’, ‘què passa, Ricardo?’, ‘què està passant?’, que em recorda Ricardo. M’emociona la seva mort. Va marxar amb 38 anys», ha confessat.