Mónica López ja té nova destinació a TVE després de tancar una etapa de nou mesos al capdavant de ‘La Hora de La 1’, el nou magazín matinal que va estrenar La 1 el setembre del 2020 amb l’objectiu de millorar les audiències de la franja. Després de mantenir-se una temporada com a presentadora de l’espai, la comunicadora afrontarà ara un nou repte a la televisió pública

Tal com informa ‘El Mundo’, López serà la responsable d’una nova àrea transversal sobre Sostenibilitat i Medi Ambient que portarà el títol de Planeta Verde. Aquest espai, que dependrà de la direcció de Continguts Informatius encapçalada per Esteve Crespo, començarà a perfilar tots els detalls a partir del pròxim mes de gener.

La professional no estarà sola en aquesta nova missió. Segons aquest mitjà, Lorenzo Milá també podria incorporar-se a l’equip d’aquesta àrea, tot i que encara no se n’a pres una decisió ferma. 

La principal funció de Mónica López serà la d’aportar una visió experta en cobertures especials sobre medi ambient, com poden ser onades de calor, temporals, inundacions o incendis. Tornarà a treballar d’aquesta manera en un àmbit de què és experta, ja que des del 2008 havia dirigit la secció de Meteorologia a TVE. A més, també va ser la presentadora d’‘El Tiempo’ a la segona edició del ‘Telediario’.

El buit que va deixar lliure Mónica López a ‘La Hora de La 1’ l’ocupen des de principis de mes Marc Sala, que s’encarrega de la part política del programa, i Silvia Intxaurrondo, que capitaneja la franja d’actualitat. De moment, aquests canvis no han sigut suficients per remuntar l’audiència del magazín, que es mou en dades entorn del 8% de ‘share’