El primer dels quatre episodis de la sèrie documental Rafa Nadal Academy, que mostra l’evolució dels jugadors de l’acadèmia durant una temporada d’entrenament en un dels centres esportius de referència a nivell mundial, es troba des d’ahir al catàleg de les plataformes Amazon Prime i Movistar +. Aquest projecte, creat per Rafa Nadal el 2016, va néixer amb l’objectiu essencial d’educar a través de l’esport mitjançant programes acadèmics que incideixen positivament en el desenvolupament humà i la formació integral dels joves jugadors que arriben a Manacor des de tots els llocs de la planeta.

Segons Movistar +, la sèrie documental pretén reflectir com la Rafa Nadal Academy combina l’ensenyament esportiu d’alt rendiment i la docència escolar «amb la finalitat de formar excel·lents tennistes i grans persones per a la societat, seguint així els inspiradors valors del mateix Rafa Nadal».

La sèrie comptar amb testimonis de les persones que treballen amb Rafa Nadal tirant endavant aquest ambiciós centre esportiu. Aporten la seva opinió al llarg dels quatre lliuraments de la sèrie el director de tennis de l’Acadèmia, Toni Nadal, l’exnúmero 1 del món Carlos Moya o Carlos Costa (Top 10 de l’ATP).