Netflix ha anunciat una pujada de preus generalitzada des d’aquest mateix mes d’octubre, tant per a nous usuaris, com per a qui ja disposa del servei. La plataforma apuja el cost en dues de les seves tarifes entre un i dos euros, però no afegeix serveis ni millora les prestacions en cap de les dues quotes afectades.

La pujada es produeix més de dos anys després de l’última variació dels preus, el juny del 2019, i no afecta el Pla Bàsic, que es manté en 7,99 € al mes. Sí que suposa un increment en el Pla Estàndar’, que passa d’11,99 € a 12,99 €, un augment del 8,3%. També s’apuja el Pla Prèmium, que creix de 15,99 € a 17,99 € mensuals, un 12,5% més del que es pagava fins ara. Totes les tarifes de la plataforma mantenen les característiques de les quals disposaven fins ara.

Aquest anunci, que es produeix a dues setmanes del desembarcament a Espanya de HBO Max, el pròxim dimarts 26 d’octubre, afectarà per a nous usuaris des d’aquest dilluns 11 d’octubre. Per als que ja eren subscriptors dels serveis de Netflix, se’ls informarà des del dia 18 d’octubre per correu electrònic de les noves tarifes i de quan se’ls cobrarà l’increment.