L’actriu cardonina Laia Fontàn forma part del grup de presentadors de la segona temporada de Batalla monumental, el programa de TV3 en què els espectadors triaran entre deu monuments emblemàtics d’arreu del territori. Roger de Gràcia tornarà a ser el mestre de cerimònies de la batalla, que és previst que s’estreni el primer trimestre del 2022. En aquesta segona edició, Fontàn i la periodista Candela Figueras en seran les reporteres, i viatjaran en paral·lel a cada localització per buscar les millors armes i històries per fer que el seu monument sigui el guanyador de cada programa, amb els vots dels espectadors. Fontàn, que s’incorpora aquesta temporada, és coneguda pel públic de TV3 perquè va ser una de les protagonistes de la sèrie Les de l’hoquei.

Durant el rodatge, que començarà aquest diumenge als castells de Montsoriu, situat entre els municipis d’Arbúcies, Sant Feliu de Buixalleu i Breda- i de Mur, al Pallars Jussà, es recollirà el testimoni de persones vinculades als monuments perquè, com en la primera edició, siguin els espectadors els qui votin.

En aquesta segona temporada també es podrà gaudir d’una recreació en 3D per veure els edificis des d’una perspectiva totalment nova.