Una família de Callús protagonitzarà aquest dijous el nou capítol de Persona infiltrada, el programa de TV3  presentat per Marta Torné en el qual un famós ha d'endevinar la identitat de la persona infiltrada en el si d'un nucli familiar. El periodista Carles Costa serà el famós convidat a passar dotze hores amb els callussencs i amb qui competirà per aconseguir els 5.000 euros de premi que està en joc.

Després de la gravació del programa, Costa ha assegurat a través del seu perfil de Twitter que la família de Callús "va jugar de cine". I és que un dels clips promocionals que el programa ja ha compartit a les xarxes socials el presenta com un dels més seductors de la tercera temporada. Els titulars de l'episodi parlen de roba interior provocadora, joguines eròtiques de talla gran, fotografies i jocs de seducció en la distància curta.

El periodista assegura haver patit molt per intentar esbrinar qui és la persona infiltrada en aquesta peculiar família del municipi bagenc. "Però jo també hi vaig anar molt fort fins al final" ha garantit en una publicació a Twitter que finalitza amb la pregunta que té tots els seguidors del programa intrigats: Haurà encertat l'infiltrat?

El programa, una barreja d'intriga, xou i concurs en què les famílies no són mai el que semblen, es retransmetrà aquest dijous a TV3 a les 22:45 hores. Durant l'emissió del programa, els espectadors també podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.