L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, AMIC, entitat que aplega 475 mitjans de premsa de tots els territoris de parla catalana -entre els quals Regió7- alerta de la preocupació del sector per l’augment «desorbitat» del preu del paper, que en només un any ha experimentat un increment que supera el 70%.

A través d’un manifest, l’associació fa notar que aquesta pujada «arriba després de gairebé dos anys de greu crisi sanitària, social i econòmica en què les empreses periodístiques, sobretot de proximitat, han hagut de treballar en condicions difícils, doblant els esforços per fer arribar informació constant a la ciutadania». Un augment, diu l’entitat, que «perjudica greument el sector de periòdics» i que és «impossibles d’aplicar als anunciants».

L’AMIC fa una crida a la indústria paperera «perquè moderi aquests augments difícils d’assumir» i també demana que des de la ciutadania i les empreses anunciants es valori la premsa «com un element de servei informatiu, de cohesió i d’arrelament ciutadà».