El pròxim 11 de març, aniversari dels atemptats terroristes que van tenir lloc a Madrid, la plataforma Amazon Prime Video estrenarà la seva docusèrie original sobre el succés, ‘El desafío: 11M'.

Aquesta és la segona entrega de la sèrie documental Amazon Original ‘El desafío’, després de l’«interès sense precedents» que va despertar la primera temporada estrenada el 2020, que va abordar la història de la banda terrorista ETA, ha apuntat la plataforma en un comunicat.

’El desafío: 11M’, que s’estrenarà en exclusiva a Prime Video a nivell mundial, se centrarà en els esdeveniments al voltant de l’atemptat que va tenir lloc a Madrid l’11 de març del 2004 i que va provocar 191 víctimes mortals.

Produïda per Par Producciones (anteriorment Cuerdos de Atar Producciones), la sèrie documental està dirigida per Carlos Agulló (‘Complot para la paz', 'Los demás días’) i consta de quatre episodis de 50 minuts de durada.

El focus es posarà en «els esdeveniments mai vistos» que van envoltar el terrible atac terrorista en el qual els serveis d’emergència i centenars d’herois anònims van col·laborar per ajudar les víctimes de l’atemptat, i van convertir Madrid en un exemple de solidaritat, valentia i unió ciutadana.

La docusèrie comptarà amb els testimonis de supervivents, a més d’entrevistes amb periodistes de renom, jutges, alts càrrecs de la Policia, líders polítics i testimonis, que oferiran la seva visió personal de l’esdevingut durant l’atac.