Netflix confirma la continuïtat d’un dels seus ‘realities’ originals estrenats al llarg del passat 2021. La plataforma d’entreteniment ha confirmat aquest dimarts a través d’un vídeo la renovació per una segona temporada d’Amor con fianza’, tot i que sense revelar una data aproximada d’estrena.

‘Amor con fianza’ està presentat per Mónica Naranjo, que repeteix després de la seva experiència en la primera edició de ‘La isla de las tentaciones’. La plataforma va elegir la veu de la sintonia del ‘reality’ de Telecinco per a aquest format amb semblances: en aquest programa, sis parelles viuran tres setmanes de bogeria en una espectacular vila en un entorn idíl·lic.

En el ‘reality’ produït per Fremantle (‘Mask singer’, ‘Got Talent’), sis parelles viuran tres setmanes de bogeria en una espectacular vila en un entorn idíl·lic. Tots asseguren tenir una relació sincera, però ara, ho hauran de provar. Al llarg del programa s’aniran descobrint les mentides i veritats dels concursants. Tots se sotmetran a l’‘«eye detect’ un revolucionari detector que analitza les alteracions involuntàries que es produeixen a l’ull al mentir. Les parelles competiran per un premi en metàl·lic de fins a 100.000 € sabent que, a Amor con fianza, les mentides tenen un preu molt alto... Dir la veritat, per dolorosa que sigui, els farà guanyar diners, però, si menteixen, la xifra disminuirà automàticament.

A ‘Amor con fianza’ els concursants aviat descobriran que hauran de passar temps allunyats de les seves parelles i que no estaran sols. Rebran la inesperada visita d’amors que creien superats, de persones que ja van posar la seva relació en perill, incloses les seves exparelles, i de desconeguts amb els quals comparteixen alguna cosa més que afinitat. Els concursants podran saber el que està passant en l’altre grup però, ¿seran capaços de confiar l’un en l’altre?

A més d’‘Amor con fianza’, queda encara per saber si ‘Insiders’, altres dels formats espanyols estrenats el 2021 per la plataforma de ‘streaming’, també comptarà amb una segona temporada. Álvaro Díaz, cap d’Entreteniment de Netflix a Espanya, va explicar al FesTVal de Vitòria que «hi ha més d’un ‘Insiders’  gravat», tot i que encara no es tenen notícies oficials de la seva estrena, malgrat que va aterrar a Netflix abans.