Apple TV+ estrena aquest divendres Roar, sèrie antològica feta per dones i que consta de vuit episodis. Basada en un llibre d’històries curtes de Cecelia Ahern, la ficció és el primer fruit de l’acord entre les creadores i showrunners Carly Mensch i Liz Flahive amb Apple TV+, i compta amb un repartiment estel·lar que inclou Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Issa Rae, Merritt Wever, Alison Brie, Betty Gilpin, Meera Syal, Fivel Stewart i Kara Hayward, entre d’altres.

«Roar ofereix un retrat perspicaç, commovedor i de vegades hilarant del que significa ser una dona avui dia. Amb una barreja única de realisme màgic, costumisme i escenaris futuristes, aquestes vuit històries reflecteixen els dilemes de dones comunes de manera accessible però molt sorprenent . La manera com duen a terme les seves respectives aventures parla de la resiliència que existeix dins d’elles mateixes, i dins de totes les dones», resa la sinopsi.

Segons es pot veure al primer tràiler, el personatge de Nicole Kidman tindrà problemes amb el seu passat, ja que apareix al clip menjant-se una foto de la seva infància. Cynthia Erivo encarnarà una dona que ha de compaginar la feina amb la seva vida familiar, mentre que Issa Rae es ficarà a la pell d’una escriptora. Meera Syal apareix en una botiga intentant tornar el seu marit, i Alison Brie tornarà des del més enllà per resoldre el seu propi assassinat. Fivel Stewart protagonitzarà un capítol ambientat a l’Oest i Merritt Wever donarà vida a una dona que estableix una amistat amb un ànec.