Un dels actors més coneguts de Netflix ha anunciat que abandona la sèrie en la seva nova temporada. A través d’Instagram i amb alguns dels seus plans més coneguts, Omar Ayuso ha revelat que deixa la ficció en la seva sisena entrega, que arribarà en els pròxims mesos a la plataforma.

L’actor va confirmar la seva sortida de la sèrie amb una petita dedicatòria al seu personatge: «Ha sigut el viatge emocional més important de la meva vida fins al moment». «En una imatge el nen il·lusionat i insegur, en l’altra el no tan nen encara més il·lusionat i molt més insegur que quan va començar», afegeix al costat de dues escenes de la primera i l’última temporada.

Ayuso s’ha mostrat agraït per tot l’amor rebut durant aquests anys: «Gràcies a totes les persones que m’heu agafat la mà en l’inici d’aquest estrany camí que ja és meu».

En principi es mantenen alguns dels actors que s’han pogut veure en la cinquena temporada, com Manu Ríos, Carla Díaz o Claudia Salas. Fa uns mesos es va anunciar que la sèrie havia sigut renovada per una altra temporada i es van donar a conèixer els primers fitxatges, entre els quals figuren Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Álex Pastrana i Ander Puig.