Paraíso, la sèrie original de Movistar Plus+ produïda en col·laboració amb The Mediapro Studio, arriba a la fi. La segona i darrera temporada s’estrenarà completa i sota demanda el pròxim mes de juny.

Sota la direcció de Fernando González Molina (Tres metros sobre el cielo), aquesta ambiciosa producció de gènere fantàstic «ha despertat l’interès més enllà de les nostres fronteres», segons informa el grup Mediapro en un comunicat.

La temporada final d’aquesta sèrie té noves incorporacions: Álvaro Mel (La Fortuna) en el paper de Mateo, Begoña Vargas (Las leyes de la frontera) com Evelyn, Laura Laprida interpreta Valentina i la jove Carla Domínguez dona vida a Anabel.

La segona temporada arrenca tres anys després dels esdeveniments de la primera temporada i un altre grup de No Morts, les Novavis, apareix a Almanzora.

El seu objectiu és destruir el poble per poder portar a terme el seu ritual de regeneració. La vida dels familiars i amics del Javi corre perill. A més a més, sorgeix un altre misteri: el veritable origen d’en Javi, un secret amagat pels seus pares des del seu naixement.

Com en la primera temporada, la sèrie ha tornat a rodar-se en diverses localitzacions de la Comunitat Valenciana i també al municipi de Begur.