Jorge Javier Vázquez haurà d'estar un temps apartat de la televisió. El presentador estrella de Mediaset, que va tornar a Telecinco el 6 de juliol passat després d'uns quants dies d'absència al donar positiu de covid, haurà d'agafar novament la baixa a causa de les seqüeles que li ha deixat la malaltia a la seva veu.

Durant la tarda d'aquest dilluns no va aparèixer al plató de 'Sálvame' i va ser María Patiño qui va agafar les regnes de l'espai, que va aconseguir millorar l'audiència amb la visita de Kiko Matamoros. Tot i això, Vázquez va voler entrar en directe per telèfon per explicar davant els telespectadors i els seus companys el motiu de la seva absència.

"Únicament vull explicar que aquesta tarda he anat a l'especialista. Tinc una veu fatal i no m'acabo de recuperar. Hauré d'estar fora com a mínim dues setmanes perquè tinc laringitis post covid que m'impedeix parlar i treballar", va comentar amb la veu completament afònica.

Jorge Javier va afirmar que estarà dues setmanes "reclòs" per poder recuperar-se del tot: "He de tenir repòs absolut de la veu". "Els últims programes em costava fer-los i he de parar inevitablement. Estic perfectament, però és una de les seqüeles i no em recupero. Paciència, d'altra banda tot bé", va afegir per tranquil·litzar Patiño, que va prometre "cuidar el chiringuito".

A última hora de la tarda, el també presentador de 'Supervivientes' va escriure un missatge al seu compte de Twitter: "La covid, aquella que no m'havia arribat fins ara, però em va arribar fa unes setmanes i ho va fer forta. Molts heu sentit la meva veu: laringitis post covid. Dues setmanes més fora de servei. Ens veiem a la tornada!".