Que la Rosalía ha causat sensació amb el seu nou treball, Motomami, no és cap sorpresa. L'artista catalana està omplint les xarxes socials amb vídeos de la seva gira del seu últim nou disc, amb el que recorre la geografia espanyola. El seu impacte és tan gran, principalment entre els joves, que fins i tot una concursant de La ruleta de la suerte ha fet servir les mateixes paraules que la cantant de Sant Esteve Sesrovires utilitza en una de les seves cançons per resoldre un dels panells.

@motobelieber_21 @rosalia ♬ sonido original - motobelieber_21

María, la participant del concurs que s'emet al migdia a Antena 3, va fer servir l'abecedari de la Rosalía en el seu tema 'Abcdefg' per endevinar les lletres.

"M de motomami", "P de patrona" o "T de titanica" són alguns dels termes que l'artista catalana recita a l'inici de la cançó i que la concursant va replicar durant el concurs. L'elecció d'aquestes curioses consonants va sorprendre a més d'un espectador despistat i no va passar desapercebuda a les xarxes socials, on el vídeo ha estat compartit en múltiples ocasions fins al punt de convertir-se en viral.