El fenomen de Stranger Things no s’atura i, després del gran èxit de la quarta temporada, l’equip de guionistes ja prepara la que serà la cinquena i última temporada de la sèrie, que de moment no té data d’estrena confirmada.

La ficció dels germans Duffer va confirmar-ho des del compte de Twitter dels seus guionistes, on van publicar la imatge d’una pissarra en blanc només amb el logo de la cinquena temporada de la sèrie acompanyada del missatge «Dia 1».

D’aquesta manera, s’han complert els terminis que s’havien anticipat ara fa un mes. «Agafarem vacances el juliol. Llavors tornarem la primera setmana d’agost», va dir Matt Duffer, que també va explicar que la sèrie ja tenia algunes idees encarrilades: «És com si el tren ja estigués en marxa i li anéssim llançant les vies a mesura que avança». Encara no se sap, però, què carrega aquest tren ni què passarà en la nova entrega, tot i que s’espera l’enfrontament final entre «Onze» i «Vecna» pel destí de Hawkins.

Mentrestant, l’equip de «Stranger Things» espera, el 12 de setembre, la gala dels premis Emmy, on acumula 13 nominacions, incloent-hi la de millor drama de l’any, entre d’altres, sobretot, pel seu vessant tècnic. La sèrie, ara com ara, ja ha guanyat aquest guardó en set ocasions, havent rebut 51 nominacions als premis.