Roger Earl Mosley, l’actor conegut pel seu paper de ‘TC’ a la mítica sèrie policíaca ‘Magnum’, ha mort als 83 anys per les seqüeles que va tenir després de patir un accident de trànsit el 4 d’agost passat a la localitat de Lynwood (Califòrnia), segons informa el mitjà digital Entertainment Weekly.

Mosley es trobava en estat crític al centre mèdic Cedars-Sinai de Los Angeles, hospital on va ingressar després de l’accident, que el va deixar immòbil d’espatlles cap a baix.

«Va estar envoltat de la família mentre marxava en pau. Mai podríem plorar un home tan increïble. Odiaria qualsevol plor fet en nom seu. És hora de celebrar el llegat que ens va deixar a tots. T’estimo, papa. Tu també m’estimaves. El meu cor sent pena, però soc fort. Cuidaré la mami, el teu amor de gairebé 60 anys. Em vas criar bé i ella està a bones mans. Estigues tranquil», va assegurar la seva filla Ch-a, que va confirmar la notícia al seu compte oficial de Facebook.

«El desbordament d’amor i respecte pel meu pare és fenomenal. Estic llegint les publicacions de tots i somrient. Va arribar a molta gent i ara entenc que viu a través de tots i cadascun de vosaltres», va afirmar Ch-a en una altra publicació.

Al llarg de la seva àmplia trajectòria professional en el món de la interpretació, Mosley va participar en moltes sèries americanes mítiques, com ‘Starsky & Hutch’, ‘Kojak’, ‘Baretta’, ‘'Las calles de San Francisco’, ‘Vacaciones en el mar’, ‘Las Vegas’ o ‘Walker, Texas Ranger’.

Un dels últims papers de Mosley va ser al ‘revival’ de ‘Magnum’, en què va interpretar un personatge anomenat John Booky. El 1980, va debutar en la sèrie homònima original interpretant Theodore ‘TC’ Calvin, el pilot d’helicòpter que havia de portar Tom Selleck, un detectiu de Miami amb un bigoti característic. L’actor va interpretar aquest paper durant els 183 capítols de la sèrie, que es va acabar el 1988.