Sandman, una de les últimes propostes de Netflix per a aquest estiu que es va estrenar ara fa una setmana, està convencent la majoria de crítics i seguidors, però, a la vegada, ha generat queixes entre els espectadors per la mala qualitat de la gravació en algunes escenes de la sèrie. L’adaptació televisiva de la novel·la gràfica de Neil Gaiman, en certs casos, mostra imatges distorsionades, massa fosques o excessivament allargades de manera que deforma els rostres dels actors.

L’allau de crítiques, en gran part, ha sigut a través de les xarxes socials, obligant la plataforma a justificar-se. Segons Netflix, es tracta d’una decisió creativa amb la qual es volia alimentar l’argument.tec «Molts escenaris de la sèrie són surrealistes i, sovint, diem que és com sentir-se dins un somni», va explicar el portaveu de la companyia a Variety. Així, tot plegat seria una maniobra per introduir completament l’espectador dins el regne de Vigilia.

Sigui com sigui, Sandman també ha convençut molts fans, que ja esperen la segona entrega que, ara per ara, els guionistes ja escriuen.