La nova temporada televisiva que arrencarà al setembre es presenta intensa a Catalunya. Després de fitxar Vincent Sanchís i Pilar Rahola, ara 8TV ha tancat la incorporació de Gabriel Rufián, segons ha conegut en exclusiva Yotele.

El diputat d’ERC i alcaldable per a Santa Coloma de Gramenet ha arribat a un acord amb la cadena liderada per Nicola Pedrazzoli per emetre en exclusiva La Fàbrica, el programa d’entrevistes que té a YouTube amb alt índex de repercussió.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, la televisió autonòmica passarà a produir i emetre l’espai en exclusiva, ocupant l’horari de màxima audiència dels diumenges (22.00 hores). D’aquesta manera, 8TV confirma la seva aposta per la informació de proximitat i l’actualitat política pel proper curs televisiu.

Tot i que el format mantindrà la seva essència, en la nova etapa adquirirà elements més propis de la televisió convencional. A partir d’ara, La Fàbrica emetrà tres entrevistes al mes des de l’escenari que ha utilitzat fins ara i el quart es farà des d’un lloc diferent de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Gabriel Rufián entrevistarà cada setmana un personatge diferent del panorama espanyol, que podran ser actors, cantants, polítics, empresaris o youtubers, entre d’altres.