Fa més d’un any que Telecinco no és capaç de tapar el forat més gran que té en la seva programació: la franja en què s’emet Pasapalabra a Antena 3. Fa mesos que la seva cúpula pensa en què oferir en aquella hora a partir de la tardor per poder començar a fer front al popular concurs que va emetre durant anys de bracet de Christian Gálvez.

Després de molts debats interns, sembla que la direcció de la cadena ha pres la decisió d’apostar per Ion Aramendi per fer front a Roberto Leal. Segons va informar Yotele, Telecinco ha pensat posar en marxa un nou espai que previsiblement es dirà El Ático i s’emetrà de dilluns a divendres a les 20h. El programa, explica el portal, pretén comptar amb una entrevista diària a un personatge popular i seccions en clau d’humor protagonitzades per diferents col·laboradors. De moment, el format no està totalment tancat i podria incorporar canvis.

Seria una estructura nova a l’ecosistema de la cadena, que, inevitablement, recorda un altre dels programes de més èxit que té Antena 3, El hormiguero.