La plataforma Disney+ estrenarà una nova versió del clàssic Pinocchio en format de pel·lícula no animada el proper 8 de setembre i comptarà amb l’actor Tom Hanks en el paper de Geppetto.

Es tracta d’un remake de la pel·lícula original Pinocchio (1940) també basada en el llibre per a nens Le avventure di Pinocchio, que va escriure el periodista i escriptor italià Carlo Collodi el 1883.

El jove britànic Benjamin Evan Ainsworth posa veu al ninot que vol ser «un nen de veritat», mentre que el reconegut Tom Hanks interpreta Geppetto, el fuster i tallista que demana a la Fada Blava (Cynthia Erivo) que converteixi la seva creació en un ser vivent a qui considerar el seu fill.

A més, en aquesta nova versió també hi participen Luke Evans, Joseph Gordon-Levitt, Lorraine Bracco i Keegan-Michael Key, entre d’altres.

El director Robert Zemeckis dirigeix ​​aquest film a partir d’un guió escrit per ell mateix en col·laboració amb Chris Weitz (American Pie).

Andrew Milano exerceix de productor amb Jeremy Johns, Jacqueline Levine i Jack Rapke com a productors executius.

La banda sonora és del col·laborador habitual de Zemeckis a l’apartat musical, Alan Silvestri, i estarà interpretada per la cantant britànica Cynthia Erivo.

El film s’estrena el 8 de setembre a través de la plataforma Disney+ amb motiu de la famosa convenció D23 que aquell mateix dia celebra l’estudi a la ciutat d’Anaheim (Califòrnia) per presentar públicament les novetats dels seus projectes més esperats.

Tot i això, no serà l’única pel·lícula sobre el popular personatge de fusta que es llanci al mercat en els propers mesos, ja que Lionsgate estrenarà la cinta animada Pinocchio: A True Story a principis d’any i Netflix espera fer el mateix al desembre amb una producció en stop -motion basada en la mateixa obra i dirigida pel mexicà Guillermo del Toro.