Aquest vespre, a les 22 h, Cosmo emetrà el final de la tercera temporada de Bright Minds, una exitosa producció franco-belga que ja ha renovat per comptar amb una quarta entrega.

La ficció tracta de dues detectius que formen un equip perfecte: La impulsiva, espontània i experimentada comandant Raphaëlle Coste (Lola Dewaere, Crímenes perfectos) i la jove, brillant i metòdica documentalista Astrid Nielsen (Sara Mortensen, Asesinato en Rochefort), que té síndrome d’Asperger. Combinant habilitats i diferències, les dues són una unitat policial infal·lible i, a més, dues bones amigues. Això els ajudarà, també, a saber portar una feina difícil amb els seus problemes personals.

Al capítol d’avui, l’Astrid investigarà l’homicidi d’un rodamon, un cas aparentment banal que l’obligarà a tornar a submergir-se al seu passat. Al llarg de la investigació, la policia trobarà el criminal que va assassinar el seu pare quan aquest el buscava anys abans. Una situació que afectarà la seva estabilitat emocional i que haurà de superar.