Aquest 12 de setembre torna la programació de Canal Taronja TV amb l’informatiu diari Infotaronja, amb tota l’actualitat de la jornada de la mà de Tània Rodríguez i Eduard Font. Les tertúlies de Barra lliure amb Pilar Goñi i tots els tertulians, a les 13.00, 15.30 i 22.00 hores. En l’horari de 20.30 i 23.00 h, els dilluns, el periodista Carles Jódar parlarà del món de l’esport a Targeta taronja, els dimarts Eli Pagan ens porta les entrevistes més íntimes en el Molt personal, els dimecres serà el torn d’Entre nosaltres, on Tània Rodríguez ens apropa a personatges que són protagonistes de la setmana, i els dijous, a partir d’octubre, de Som consum, i els divendres, a partir de l’11 de setembre, Brigitte Barea i Gemma Aleman seran a les escoles, als mercats, conreus i granges per apropar-nos al món de l’alimentació sana amb Bo, sa i d’aquí.

Torna De tot i més, un magazín de Montse Manén on es parla de reciclatge, gastronomia, salut, bellesa i món espiritual, entre altres temes.

Castells, missa conventual de Montserrat els diumenges a les 11.00 del matí i altres programes s’aniran incorporant a la graella de Canal Taronja TV al llarg d’aquest setembre i octubre, així com al gener arribarà Quina vellesa, amb Miki Soler i la Xarxa de televisions locals de Catalunya. També les Televisions digitals independents aportaran programes en cadena.

Pel que fa a Ràdio Manresa, tornen els programes de la Cadena Ser diaris Hoy por hoy, des de les 7 del matí amb Àngels Barceló; La ventana, a les 4 de la tarda amb Carles Francino, i tota la resta de programació i els espais locals dels quals destaquen les transmissions radiofòniques dels partits del Baxi Manresa amb l’equip de Carles Jódar que ja engeguen amb el partit de presentació aquest 14 de setembre; el programa dels dijous a les 3 de la tarda d’Anna Ballesteros i Núria Soler Aires de Catalunya, amb més de 60 anys d’història, i el programa d’escacs dels divendres a les 3 de la tarda Ona escacs.

De dilluns a divendres a les 12 del migdia hi haurà el magazín Hora L amb Eli Pagan, i en homenatge a Maria Matilde Almendros Carcasona, en l’any en què es commemora el centenari del seu naixement, han volgut incloure a partir d’aquest 12 de setembre i en 8 capítols l’emissió de «L’Hostal de la Glòria», de Josep Maria de Segarra, el radioteatre enregistrat en directe cara al públic pel grup escènic Nostra Llar, del barri del Poble Nou de Manresa, el 25 de maig al teatre Kursaal de Manresa amb adaptació de Carles Claret i amb les veus en la narració de Tània Rodríguez i Eduard Font de Ràdio Manresa.