Netflix ha avançat nous detalls d’una de les produccions espanyoles que arribarà a la plataforma de pagament en els pròxims mesos. L’spin-off de ‘La casa de papel’, ‘Berlín’, s’ha presentat oficialment i ha anunciat quins fitxatges s’uneixen a Pedro Alonso a la ficció, que s’estrenarà al llarg del 2023.

En una roda de premsa celebrada a Madrid, Netflix ha confirmat l’elenc protagonista de la sèrie. Encapçalen el repartiment noms de la talla de Michelle Jenner, Tristán Ulloa o Begoña Vargas. També formaran part del càsting Joel Sánchez i Julio Peña, protagonista d’‘A través de mi ventana’.

Álex Pina, creador de ‘La casa de papel’ ha anticipat que es podrà veure en aquest spin-off: «Està ambientada en un passat indefinit, ja que tots sabem com va acabar el personatge. Berlín ens permet visitar aquest costat més lluminós i còmic del personatge», ha reconegut davant dels mitjans de comunicació.

‘Berlín’ continuarà l’univers creat per ‘La casa de papel’ després de l’èxit que ha adquirit a nivell mundial. La seva confirmació va arribar a la presentació dels últims episodis de la sèrie i la seva estrena es preveu per a l’any vinent.