Nintendo va llançar ahir el primer tràiler de The Super Mario Bros. La Pel·lícula, la pel·lícula d’animació basada en l’univers de la seva reeixida franquícia de videojocs homònims, i que té en el doblatge actors com Chris Pratt i Jack Black en la seva versió original.

La desenvolupadora i distribuïdora de videojocs japonesa va publicar el vídeo en un dels seus formats en línia Nintendo Direct, que va fer coincidir amb la celebració de la convenció de còmics Comic-Con de Nova York, durant les primeres hores d’aquest divendres al Japó.

Al tràiler, d’una mica més de dos minuts i mig de durada, es pot sentir per primera vegada l’actor Chris Pratt en el paper del protagonista, Mario, i Jack Black com l’antagonista, Bowser.

«Sempre he somiat convertir-me en Mario. Però, com tots els somnis, fer-ho realitat serà tot un desafiament», va dir Pratt en un missatge gravat per a la seva emissió al Comic-Con, en què confessava ser un gran admirador i aficionat als jocs. «Vaig passar hores de la meva vida picant Koopas a la màquina recreativa original de Mario Bros que hi havia a la bugaderia propera» a casa seva, va explicar l’actor abans de donar pas a Jack Black, que va definir la pel·lícula com «una experiència cinematogràfica «que marcarà els aficionats de Mario».

A través de la publicació del vídeo, els seus responsables van donar a conèixer també un petit avenç de la data esperada d’estrena a cinemes, entre el març i l’abril de l’any que ve. «La setmana que ve es completa l’animació. Estem immersos en el procés d’il·luminació i de composició d’imatge», va dir durant el vídeo Chris Meledandri, productor de l’estudi d’animació nord-americà Illumination, al capdavant del projecte.

Els minuts de metratge publicats mostren una gran fidelitat als videojocs i el compositor de la música per a la cinta, Brian Tyler, ha estat treballant «colze a colze» amb l’autor de les cançons originals, Koji Kondo, «per incorporar temes clàssics del joc a la banda sonora de la pel·lícula», va dir també Chris Meledandri.