«Joc de cartes» enfronta quatre restaurants de la Cerdanya aquest dimecres

El programa de TV3 visitarà establiments d'Urús, Bellver de Cerdanya, Puigcerdà i Fontanals de Cerdanya

«Joc de cartes» enfronta quatre restaurants de la Cerdanya

«Joc de cartes» enfronta quatre restaurants de la Cerdanya / TV3

Redacció

Marc Ribas tornarà al Pirineu per explorar les propostes culinàries de la Cerdanya. Quatre restauradors s'enfrontaran per demostrar les seves virtuts i habilitats, però només un s'endurà el títol de millor restaurant de la Cerdanya. 

Arrencaran al Cal Cebes, el restaurant de Sebastià Alboquers, que finalment ha trobat a Urús el lloc on oferir la cuina tradicional que li agrada fer. Seguiran a Pi, a Bellver de Cerdanya, per conèixer el Nou Cal Caterí, el restaurant on Miren Villena integra a taula els seus orígens bascos i catalans. La tercera parada serà a Puigcerdà, on Enric Armengol acaba d'obrir El Gat Negre, un local de tapes i plats per compartir. I qui també acaba d'estrenar restaurant és Gerard Moreno, que ha obert El Paller de Queixans, a Fontanals de Cerdanya, després d'altres projectes de restauració a la comarca.  

El programa s'emetrà aquest dimecres a les 22:05 hores a TVE. El guanyador de l'onzè capítol de la sisena temporada s'endurà els 5.000 euros i el títol del millor restaurant de la Cerdanya.