TV3, 22.05 h

'Joc de cartes' busca el restaurant amb més personalitat del Berguedà

La Forkilla, Baix Pirineu, La Baells i Insomnia competiran per un premi de 5.000 euros

Marc Ribas amb tres dels quatre participants

Marc Ribas amb tres dels quatre participants / CCMA

Redacció

Marc Ribas i l'equip del programa Joc de cartes es traslladen fins al Berguedà en l'episodi d'aquest dimecres (TV3, 22.05 h) per coronar el restaurant amb més personalitat de la comarca. Quatre establiments optaran al títol: La Forkilla (Puig-reig), Baix Pirineu (Borredà), La Baells (La Rodonella de Cercs) i Insomnia (Berga).

La primera parada del programa serà a La Forkilla, un local on Sílvia Martínez "busca combinar la cuina ràpida amb els plats de xup-xup", segons avança TV3.Sílvia Martínez és la propietària de "La Forkilla". Després, visitaran el restaurant Baix Pirineu, una antiga fàbrica que els pares de Josep Antoni Gutiérrez van reconvertir en una fonda de la qual ara ell està agafant el relleu. El tercer àpat serà a La Baells, el restaurant de cuina casolana en què Montserrat Olmedo posa l'experiència de tota una vida darrere el taulell. I acabaran a l'Insomnia, el restaurant que Climent Vila ha creat en un hotel temàtic amb escape room.

El premi del programa són 5.000 euros. També hi ha en joc el Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull Marc Ribas.