TV3 i la productora del 'Zona Franca' acomiaden l'humorista Manel Vidal per una broma amb el PSC i l'esvàstica

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals justifica la mesura perquè "s'han traspassat els límits"

Manel Vidal, al programa ’Zona Franca’ de TV3

Manel Vidal, al programa ’Zona Franca’ de TV3 / EPC

ACN

TV3 i la productora del 'late night' presentat per Joel Díaz 'Zona Franca', Atomic Beat Media, han acomiadat de mutu acord l'humorista Manel Vidal, col·laborador habitual del programa, per una broma amb el PSC i l'esvàstica, segons ha avançat el diari 'Ara' i ha pogut confirmar l'ACN.

"S'han traspassat els límits", han indicat fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com a justificació de la mesura. El programa ha estat retirat del web de TV3, però el vídeo s'ha difós a través de les xarxes socials, amb la col·laboració, entre d'altres, de la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, que ha donat suport a l'acomiadat.

Al gag que li ha costat l'acomiadament, Vidal presentava una paròdia de consultori polític en què analitzava el posicionament dels partits a partir d'un quadrant sobreimprès a la pantalla amb un eix horitzontal dreta/esquerra i un eix vertical autoritari/liberal.

En el moment de parlar del PSC, la sobreimpressió canviava a un quadrant en què la zona de confluència autoritari/dreta se substituïa per una esvàstica de grans dimensions, a la punta de la qual el col·laborador situava el PSC.

TEMES