Netflix acaba avui amb els comptes compartits

Els subscriptors hauran d'establir la ubicació principal del seu compte a través de la connexió del dispositiu o l'aplicació a una adreça IP

Netflix

Netflix

EFE

Netflix ha anunciat aquest dimecres que acaba amb els comptes compartits entre diferents llars a Espanya, on els subscriptors hauran d'establir la ubicació principal del seu compte a través de la connexió del dispositiu o l'aplicació a una adreça IP. A més, els subscriptors que tinguin una segona residència o que viatgin amb freqüència a la mateixa ubicació, han d'obrir l'aplicació de Netflix en els seus dispositius mòbils mentre estan connectats a la xarxa wifi de la seva ubicació principal una vegada al mes i, a continuació, quan arribin a la segona ubicació, han informat a Efe fonts de la plataforma.

Aquest pla, que també es comença a aplicar a Portugal, Nova Zelanda i el Canadà, es basa en les solucions provades durant l'últim any en comptes compartits a Llatinoamèrica, ha assenyalat la directora d'Innovació de producte de la plataforma, Chengyi Long, en un comunicat en el blog de la companyia.

"Sempre hem facilitat a les persones que viuen sota un mateix sostre l'ús compartit del seu compte de Netflix amb funcions com els perfils i el visionat en diverses pantalles. Encara que han tingut un èxit enorme, també han provocat alguna confusió sobre quan i com pots compartir Netflix", ha indicat.

Així, a partir d'aquest moment, els subscriptors hauran de tenir "un control més gran sobre qui poden accedir al seu compte" de Netflix, que "està dissenyada per a una sola llar" i per a les persones que hi viuen, remarca la nota, per la qual cosa l'empresa "ajudarà a configurar" cada compte per a establir la ubicació principal.

Amb aquestes novetats, els subscriptors podran controlar qui utilitza el seu contracte: "El nostre principal objectiu ha estat donar als subscriptors un millor control sobre qui poden accedir al seu compte", remarquen.

Com fins ara, els subscriptors dels plans Estàndard o Premium de molts països (el Canadà, Espanya, Nova Zelanda i Portugal inclosos) podran afegir "subcomptes" per a dues persones, com a màxim, amb les quals no convisquin.

Cadascuna d'aquests subcomptes tindrà un perfil, recomanacions personalitzades, nom d'usuari i contrasenya propis, a un cost addicional de 5,99 € al mes per persona (a Espanya).

A més, als qui comencin a utilitzar el seu propi compte de pagament, se'ls permetrà traslladar el seu perfil, conservant les seves recomanacions personalitzades, historial de visionat, la seva llista, o els seus jocs guardats.