Telecinco, 22 h

Segona cerimònia de salvació i dos nous jocs de recompensa, a 'Superviventes: Tierra de Nadie'

Presentada per Carlos Sobera, en la gala d'avui es desvetllarà quin nominat se salva aquesta setmana

Avui, segona cerimònia de salvació a Supervivientes: Tierra de Nadie'

Avui, segona cerimònia de salvació a Supervivientes: Tierra de Nadie' / TELECINCO

Yotele

Diego Pérez, Gema Aldón, Artúr Dainese o Sergio Garrido: un dels quatre nominats d'aquesta setmana -el que més suport hagi acumulat a la votació oberta a l'app de Mitele- quedarà fora de la llista, a la segona cerimònia de salvació que tindrà lloc durant la nova gala de 'Superviventes: Tierra de Nadie', a Telecinco.

A més, els concursants dels tres equips -Playa Royale, Playa Fatal i Tierra de Nadie- disputaran de forma individual un joc, el premi del qual serà per al millor participant de cada grup que completi una gimcana d'obstacles al mar i resolgui un puzle.

A banda d'aquest joc, els supervivents formaran part per parelles d'un repte divertit que els permetrà aconseguir recompenses. Per això, un membre de cada duet haurà d'endevinar quina cançó entona el seu company/a mentre submergeix el cap a l'aigua.

Com és habitual, Laura Madrueño abordarà des d'Hondures l'última hora de la supervivència, amb especial atenció al nou apropament de Katerina Safarova i Manuel Cortés, a l'ambient de pessimisme que regna entre els habitants de Playa Fatal en contraposició amb la felicitat dels de Tierra de Nadie i les dificultats per acceptar la derrota d'Asraf Beno, entre d'altres situacions.