Tele

La lliçó de vida que dona aquest solter a ‘First dates’ a la seva cita que ha sigut aplaudida a les xarxes

Redacció

José, solter de 40 anys, va anar al restaurant de ‘First dates’ a buscar algú amb qui passar el dia a dia i sobretot gaudir. I és que segons va explicar només arribar, ha patit diversos problemes de salut que li han ensenyat el que realment és important de la vida.

El comensal va assegurar que és molt pàmfil quan s’enamora. I respecte a la seva malaltia va detallar que fa quatre anys que està immers en una lluita, ja s'ha sotmès a diverses intervencions i en l’actualitat té hèrnies discals, fibromiàlgia, síndrome de dolor regional complex i neuropatia. «Els meus nervis no estan bé i xoquen una miqueta amb el meu cos».

La Mar, la seva cita, també va arribar amb moltes ganes de conèixer algú especial. El sopar entre tots dos va anar molt bé, però és cert que no es van atreure físicament. De tota manera, tots dos van decidir continuar coneixent-se durant la vetllada.

Durant el sopar, en José va donar una gran lliçó de vida. Arran de les malalties que pateix, ha après a dir «t’estimo» a les persones que estima i «a abraçar fort la seva filla i a aixecar-se cada matí».