La cinquena gala de 'Mask Singer: adivina quien canta' va deixar una setmana més l'audiència amb la boca oberta. Després d'un apassionant programa ple de novetats amb l''Assalt final' i la visita de Roberto Leal com a investigador convidat, la màscara d'alies va ser la que va haver de revelar el seu rostre.

La màscara doble aterrada d'un altre planeta amagava la identitat de la parella Miguel Torres i Paula Echevarría. Tots dos van assegurar haver-s'ho passat "bomba" durant el seu pas pel programa. La màscara va perdre l''Assalt final' davant del Caballito de mar i el Gallo, que una setmana més aguanten a la competició

La visita de Roberto Leal va aportar noves teories sobre les màscares del primer grup. Entre elles, la possible presència de Sharon Stone sota la màscara del Caballito de mar, Victòria Abril com a Ratita o Miguel Torres amagat a la màscara del Gallo. D'altra banda, Javier Ambrossi va saldar el seu deute amb Ana Obregón i va demostrar la seva gran habilitat amb el 'pole dancing' a l'escenari de 'Mask Singer'.