3Cat (nom amb que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha rebatejat TV3) ha obert la crida a tothom que vulgui apuntar-se al càsting per participar al nou dating ‘Love cost’. Amor, engany i diners seran els tres ingredients d’aquest format, ha informat 3Cat en un comunicat. En cada episodi, un solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents acudeixen al programa per amor i quins d’ells només volen emportar-se els diners. A cada capítol hi participaran 5 concursants: una persona soltera i quatre de pretendentes.

Després de formats com ‘Amor a primera vista’ o ‘Lluna de mel’, la televisió pública catalana tornarà a tenir un programa de dating: ‘Love cost’. A cada capítol, el solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents acudeixen al programa per amor i quins d’ells només volen emportar-se un grapat de diners que guarden a unes misterioses maletes. 

Tothom que vulgui participar en el càsting del programa ha d’enviar un correu electrònic de presentació a casting@lovecost.cat. Hi ha temps fins a finals de setembre. 

‘Love cost’ és una producció de 3Cat produïda per Minoria Absoluta.