A mitjans de juny de l'any passat va arribar a Espanya el servei de subscripció AMC+, plataforma d'AMC Networks que, per un preu ajustat, ofereix algunes sèries a tenir en compte. Entre les més noves hi ha els dos spin-off de The Walking Dead, Daryl Dixon i Dead City, i el drama històric Taboo. I també formen part del seu catàleg '61st street', drama legal de l'expert en aquest gènere Peter Moffat ('Your honor'); 'The beast must die', una relectura del llibre que dirigeix ara Claude Chabrol, o sobretot 'Dark winds', una espècie de 'True detective' amb policies amb navalles al capdavant, a més dels clàssics 'Mad men', 'Killing Eve' i 'The walking dead'.

Un altre plat fort d'AMC+ és 'Entrevista con el vampiro', estrenada el gener passat i que és una nova adaptació de l'aclamada novel·la d'Anne Rice del 1976. El guionista i productor Rolin Jones ('Friday night lights') ha aportat nova vida a l'obra: Louis (Jacob Anderson), el vampir entrevistat, ja no és l'amo blanc d'una plantació, sinó el propietari negre crioll d'un bordell, i el seu desig pel vampir Lestat (Sam Reid) deixa de ser subtext per esdevenir passional i l'essència de la història.

Actualment, AMC+ es pot veure de dues maneres:

  • Contractar a través dels operadors Orange TV, Vodafone TV i Jazztel TV
  • També, disponible com a canal a Prime Video i Apple TV Channels.

El preu (3,99 euros al mes) puja a 4,95 si es contracta per Jazztel TV, però l'oferta inclou una quinzena de canals extra, com AMC, Sundance, Canal Hollywood, Dark o Canal HISTÒRIA.

De moment, no disposa d''app' pròpia, així que cal accedir-hi per alguna de les plataformes esmentades.

Més informació a la pàgina web.