Des de voltar pels carrers de El Bruc fins a fer cim a Montserrat. Quim Masferrer ha fet aterrar aquest dilluns El Foraster a El Bruc, en un programa que ha aconseguit una quota del 26,2%, amb 513.000 espectadors.

"Com Montserrat no he trobat cap lloc"

De la mà d'en Gerard, un jove escalador, Masferrer s'ha atrevit a provar sort en una de les mítiques agulles de la muntanya bagenca després que el jove l'assegurés que "com escalar a Montserrat no he trobat cap altre lloc".

La llegenda del Timbaler del Bruc

Abans però, el presentador del programa de TV3 va reviure la llegenda del Timbaler del Bruc gràcies a en Pol, un jove del poble que cada any interpreta amb passió i energia al famós Timbaler del Bruc en les festes que commemoren la llegenda. Aquesta ocasió, però, ho va fer a dalt de la muntanya.

Al terme municipal de El Bruc, el presentador també va interectuar amb la Montse i la Lluïsa, dues veïnes amb grans dots teatrals. I l'Albert, un pou de saviesa sobre les peculiaritats del poble, i els practicants de ioga, que tenen una cara positiva i una altra que no ho és tant.