Després d'una gala de repesca, l'Edu i Clàudia tornen a Eufòria aquest divendres a la nit amb una vuitena gala plena d'actuacions prometedores.

El repertori d'aquest divendres fa pensar que hi haurà una gala molt intensa. En Pedro, el representant de la Catalunya Central, presentarà Falling, una de les últimes balades de Harry Styles. Scorpio defensarà Ay Mamá, un dels temes que van ser proposats al Benidorm Fest per defensar a Espanya al Festival d'Eurovisió 2022. El Joan passarà del pop de Katy Perry de l'última gala a la música disco de The Tramps, interpretant Disco Inferno. D'altra banda, en Triquell trepitjarà l'escenari amb Enemy d'Imagine Dragons.

Sense deixar de banda temes en català, l'Edu ens farà vibrar amb El far del sud de Sopa de Cabra, i l'Estela ho farà amb un altre clàssic amb Ara que tinc vint anys de Joan Manuel Serrat. La Mariona versionarà en català I will survive (Seré Feliç ) de Gloria Gaynor. Aportant un toc més modern a la gala Núria presentarà My head & My heart d'Ava Max. Per últim, la Clàudia interpretarà un tema d'Alanis Morissete, Ironic.

Cal recordar que a les gales ja es pot votar als concursants des de casa a través de l'aplicació de TV3.