L'actriu britànica Naomi Watts protagonitzarà la primera sèrie derivada de l'univers 'Juego de Tronos', ha informat avui la cadena HBO en un comunicat. La companyia ha indicat que la intèrpret encarnarà una carismàtica integrant de l'alta societat que amaga un fosc secret.

El primer episodi del projecte comptarà amb un guió de Jane Goldman i George R.R. Martin, autor de les novel·les supervendes en què es basa la sèrie 'Juego de Tronos'. Goldman, coneguda pels guions de 'Kick-Ass' o 'Kingsman', i Martin apostaran aquí per una història que transcorre centenars d'anys abans dels successos que tenen lloc a 'Juego de Tronos' i que narra "el descens del món des de la daurada Edat dels Herois fins a la seva època més fosca ".

Al juny es va donar a conèixer que HBO havia donat llum verda al primer projecte, que aprofundirà en "els horribles secrets de la història de Westeros, l'origen veritable dels caminants blancs, els misteris de l'Est i la llegenda dels Starks".

Aquest projecte és un dels múltiples que estudiava HBO per seguir les aventures de 'Juego de Tronos'. Hi ha altres guionistes contractats per la cadena (Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray i Bryan Cogman) per desenvolupar idees que puguin resultar en noves sèries relacionades amb aquest univers. HBO va confirmar al gener que estrenarà el 2019 la vuitena i última temporada de 'Juego de Tronos', composta per sis episodis.